SERVICE & REPARATION

Bilservice och bilreparation i Gråbo

Bilservice med oljebyte
Motorolja

Vi samarbetar med MOTOREX och använder alltid olja efter tillverkarens specifikationer för just din bil. På så vis är du i säkra händer när du lämnar in din bil för service hos oss !

Vi använder motorolja enligt biltillverkarens specifikationer

Vi utför bilservice och bilreparerationer på alla förekommande märken. Du får ett fast pris och upptäcks brister på fordonet under servicens gång som kräver åtgärder får du alltid en prisuppgift innan nya bilreparationer utförs.


Vi eftermonterar även dragkrok, motorvärmare, fälgar, däck, m.m


Din nybilsgaranti bibehåller du när vi utför reparation och service på din bil då vi använder reservdelar motsvarande original eller bättre kvalité samt utför arbetet enligt tillverkarens anvisningar.


Behöver du utföra service på bilen ? Kontakta oss för en prisuppgift och tidsbokning


Du kan även boka din bilservice direkt nedanför på "Boka service"

Du anger endast registreringsnummer och miltal så får du reda på vilken service som skall utföras på din bil till ett fast pris.

Sedan väljer du ett datum för inlämning i nästa steg.


Vid service och reparation av din bil hos oss på BDS bilverkstad så har du alltid 2 års garanti på material och arbete vilket medför en trygghet för dig som bilägare när du lämnar in din bil hos oss.


Reservdelar


 Vi använder reservdelar från bl.a TRW, BOSCH, DELPHI, BREMBO m.m

Vi beställer våra reservdelar från BDS i Lerum som har 3 utkörningar per dag till oss i Gråbo vilket gör det möjligt för oss att laga kundens bil inom en rimlig tidsplan.


BDS ägs av ATOY som har sitt lager i Stockholm, om delen finns på lager hos ATOY så leveras den till oss på morgonen dagen därpå.


I de fall BDS inte kan tillhandahålla reservdelar så är sammarbetet mellan BDS och andra leverantörer positiv vilket medför möjlighet till att oftast få fram reservdelar på annat håll. Delbetalning


Vi kan tillsammans med Resurs bank erbjuda en förmånlig delbetalning för ert köp hos oss !

Läs mer på "Delbetala" eller klicka på bilden nedanVäl mött Kims bil och däck ABHos oss kan du delbetala dina köp